2017. február 27., hétfő

Pavlov Uraság: Nevelés +18


Magam sem tudtam, mire számítsak, amikor a bejárati ajtó hangos berregéssel kinyílt. Mindenesetre már nem volt visszaút. Felsiettem az átlagos bérház átlagos lépcsőjén. Már nyílt is az ajtó, és ott állt a bejáratban a MILF, akihez jöttem. Szőke, negyvenes, vadító bombanő. Tetőtől talpig fekete latex fedte a testét, a feszes anyag remekül kidomborította kerek mellét, és hosszú lábait. Szemüvege és kontya valahogy ünnepélyessé varázsolta az arcát. Kezet nyújtottam, hogy bemutatkozzak, de ő megrázta a fejét.
-          Tudom, ki vagy, a barátnőd mindent átküldött emailben. Engem pedig úrnőnek fogsz szólítani, megértetted?
-          Igen, úrnőm - mentem bele a játékba, bár nem tudtam, mi lesz ebből.
-          Gyere csak be - intett és előreindult. Magassarkúja hangos kopogással jelezte az utat. Mögötte haladva gyönyörködtem kerek, ringó csípőjében és formás, hosszú lábában a fekete latexcucc alatt. Egészen a nappaliig gyönyörködhettem ebben a látványban. Csak futólag érzékeltem a dohányzóasztalt, a súlyos függönyöket és a vörös bőrrel bevont zsámolyt a szoba közepén, mert közben folyton a domina fenekét bámultam. Épp azon merengtem, miket művelnék ezzel a tökéletes hátsóval, amikor az úrnő megfordult, és csettintett az ujjával:
-          Majd akkor álmodozz a seggemről, ha megérdemled! - rivallt rám. - Amíg meg nem engedem, csak a padlót nézheted lehajtott fejjel. Megértetted?
-          Megértettem, úrnőm! - jelentettem ki, és lehajtottam a fejem. Eszembe jutott, előttem vajon hányan bámulták meredten ezt a laminált padlót.
Az úrnő a dohányzóasztalhoz lépett, és felvett egy mappát. Hosszú ujjaival átlapozott pár oldalon, majd kivett egy kinyomtatott emailt.
-          Tudod, miért küldött ide a barátnőd? - kérdezte szigorúan, a papírt böngészve.
-          Beszéltünk róla... - mondtam száraz torokkal. - Azt akarja, hogy jobb párja legyek.
-          És ezt te is akarod?
-          Hát persze, ezért vagyok itt! - igyekeztem határozottnak tűnni, de csak mérsékelten sikerült.
-          És azt is tudod, miben kell javulnod?
-          Hátööö... - nyögtem. Igaz, hogy a barátnőm sok mindent elsorolt, de most egyetlen konkrétumot sem tudtam felidézni.
-          A figyelem lesz az egyik faktor, már látom - csettintett az ujjaival elégedetten. - Kezdjük azon, hogy mostantól minden válaszod végén úrnőnek szólítasz, megértetted?
-          Megértettem úrnő!
-          Tanulékony kis kan - fordult vissza a papírhoz. - Ha már ekkora összeget szánt a barátnőd a nevelésedre, jobb lesz, ha komolyan veszed a leckéket.
Arra gondoltam, jó lesz utánajárni, pontosan mennyit is költött erre az őrületre a csajom. Jobb lesz, ha elbeszélgetek vele az anyagi helyzetünkről és a közös bankszámlánk jelentette felelősségről. Mintha az úrnő csak kitalálta volna a gondolatom, megint csettintett.
-          Na tessék beindult az anyagias éned! Nem csoda, hogy a barátnőd ezt külön kiemelte a levelében! Szinte hallom a fogaskerekek kattogását! Vajon mibe fog ez nekem kerülni? Megéri-e? - odaállt közvetlenül elém, mutatóujjával felemelte az állam, és a szemembe nézett. - Jobb, ha elhiszed, hogy megéri, mert különben máris mehetsz vissza a videójátékaidhoz, meg recskázni a netes pornóra.
Fájóan igaza volt. Éreztem, hogy ha hamarosan nem változok meg, a párkapcsolatomnak annyi. Ezért is mentem bele a mai kis szeánszba, de eddig azt hittem, valami tanácsadás vagy párterápia lesz. Ehhez képest szerint a belváros egy kis utcájában, egy jellegtelen bérház átlagos szobájában egy igazi domina készült a trénelésemre. Mintha csak egy durva fétis pornóba csöppentem volna. Mi lesz ebből?
-          Elhiszem, úrnő - vágtam rá a legbiztonságosabbnak tartott választ.
-          Jó válasz! - jelentette ki az úrnő. - Mégsem vagy te reménytelen eset!
Elengedte az állam, és én engedelmesen bámultam tovább a padlót.
-          És tudod-e, mi volt a harmadik legnagyobb hibád?
-          Nem, és bánom is, úrnőm.
-          A pontatlanság.
Kis csönd. Hallottam egy óra ketyegését. Beszívtam a domina édes illatát.
-          Itt van például ez a zakó. Miért ezt vetted fel?
-          Ez egy menő sportzakó, az egyik kedvencem...
-          Mit üzentem, miben gyere? - szakított félbe ellentmondást nem tűrően.
-          Öltönyben.
-          Tessék? - csattant fel. Végiggondoltam.
-          Öltönyben, úrnőm.
-          Így már sokkal jobb. Tehát elküldtem a pontos instrukciókat, és te mégsem követted, saját szád íze szerint átalakítottad őket. Nem így kell egy kérést teljesíteni.
-          Sajnálom, úrnőm...
-          Majd szépen sorban kinevelem ezeket belőled. Itt is van a személyre szabott edzésterved - vett elő egy újabb papírt a mappából. Hosszú, bonyolult táblázatnak tűnt, itt-ott kézírással kiegészítve. A tetején ki tudtam venni a nevemet, néhány sorban pedig futólag az “elnáspángolás”, “tövig” és “lekötözve” szavakat. De olvasgatásra nem volt alkalom, mert a domina lerakta a papírokat a dohányzóasztalra, és rátette a szemüvegét. Az arca a csillogó keret nélkül meglepően üde és élénk volt. Kibontotta a kontyát; szőke haja a vállára omlott.

-          Kezdjük is el! - jelentette ki határozottan. - Következzen az első lecke! - Előkapott egy lovaglópálcát, suhintott vele egyet a tenyerébe. - Térdre, rabszolga! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése