2018. február 10., szombat

Díjkiosztó és egyéb dedikálások

Az Érints meg! verseny a Könyvmolyképző kiadó által hirdetett novellaíró pályázat az Aranymosás Irodalmi Magazinban. Sokan indultak rajta a csoportból, akik nem jutottak tovább, és véleményt sem kaptak, így egyik tagunk indítványozta, hogy tartsunk házi versenyt belőle. Így az indulók kaptak még egy esélyt a győzelemre. A kiadó díja egy antológiában való megjelenés volt, melyet V. K. Bellone kolléganőnk meg is nyert, Tajték című novelláját olvashatjátok benne. A mi díjunk pedig az általa felajánlott tiszteletpéldány lett.

Mivel Tekla Miller versenyzett, nekem pedig nem volt időm most rá, így a zsűri kara egészen másképp alakult:
V. K. Bellone
Jandácsik Pál
Békésy Anita

Köszönjük a munkátokat!

Külön posztot nem készítettünk neki itt a blogon, mivel ugyanazokat a műveket lehetett beküldeni, amiket az eredeti pályázatra. A Próza rovatunkban olvashatjátok őket:



Zsuzsi sajnos messze lakik, így ő nem tudott eljönni a díjátadójára, de azért csináltunk neki egy képet. A nyeremény könyvet postán juttattuk el hozzá.




És mikor megkapta a postát, elküldte a képet nekünk:

* * *

V. K. Bellone Meridia trilógiájának első kötetét dedikáltathattam, amely a karácsonyfa alatt lepett meg. A kritika is elkészült azóta, amit ITT olvashattok.


"Sok szeretettel Sárinak, akinek a FIT-et és egy remek baráti kört köszönhetek.Üdvözöllek Meridiában, tengernyi kalandot kívánok!"


***

Tekla megvette Nádasi Krisz Hogyan írjunk könyvet című két kötetét. Krisz nem csak kiváló lektor, de tanár is. Írástechnikai foglalkozásokat tart a tanulni vágyó íróknak, valamint a Könyvmarketing csoport vezetője is.

***

És végül, a negyedik dedikálás a 2017 Őszi Bajnokság díjkiosztója, melyet Jandácsik Pál vitt el. Mivel erről külön posztot írtunk, így ezt csak belinkelem IDE.


Összességében véve nagyon termékeny találkozónk volt. Új tagok is csatlakoztak hozzánk, és szokás szerint zárásig maradtunk. A CDFŰ még mindig fantasztikus, így hát lesz még nagyon sok alkalmunk ellátogatni oda.

Ágoston Sára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése