2018. február 10., szombat

Négyszeres dediákálásÚgy hozta a sors, hogy ezen a napon egy emlékezetes csoporttalálkozót sikerült összehoznunk. Új törzshelyünkön, a CDFŰ Kultpincében gyűltünk össze, és előkerültek a könyvek, amiket már rég megvettünk, de nem írattunk alá.

V. K. Bellone Meridia trilógiájának első kötetét dedikáltathattam, amely a karácsonyfa alatt lepett meg. Már el is kezdtem olvasni, így hamarosan érkezik a kritika. Ígéretes hazai írótehetség bontogatja szárnyait.

És a dedikálás, ami megmelengette a szívemet:***

Tekla megvette Nádasi Krisz Hogyan írjunk könyvet című két kötetét. Krisz nem csak kiváló lektor, de tanár is. Írástechnikai foglalkozásokat tart a tanulni vágyó íróknak, valamint a Könyvmarketing csoport vezetője is.

***

Volt egy versenyünk, amely az Aranymosás Irodalmi Magazin Érints meg! pályázatából alakult. Egyik tagunk feldobta az ötletet, hogy az ott versenyző íróknak tarthatnánk egy házi versenyt, ahová ugyanezeket a novellákat beküldhetik, és kaphassanak értékelést is rá. Így mi is csináltunk egy pályázatot, és a nyeremény V. K. Bellone felajánlásával maga az Érints meg! antológia lett, melyet Büksi Zsuzsanna zsebelt be. Sajnos messze lakik tőlünk, így nem tudtuk neki személyesen átadni a könyvet, de azért készítettünk képet róla. A fotón a verseny zsűrijei láthatók: V. K. Bellone, Békésy Anita, Jandácsik Pál, Ágoston Sára és Tekla Miller.

A többi versenyző műveit a Próza rovatunkban olvashatjátok:***

És végül, a negyedik dedikálás a 2017 Őszi Bajnokság díjkiosztója, melyet Jandácsik Pál vitt el. Mivel második alkalommal nyert bajnoki címet, úgy döntött, visszavonul, és a továbbiakban állandó zsűrizést vállal. Büszkék vagyunk rá, hogy ezentúl mindig lesz egy publikált írónk, aki a tagjainkat segíti. Köszönjük, Pali!
A Bajnokságról bővebben ITT olvashattok.Összességében véve nagyon termékeny találkozónk volt. Új tagok is csatlakoztak hozzánk, és szokás szerint zárásig maradtunk. A CDFŰ még mindig fantasztikus, így hát lesz még nagyon sok alkalmunk ellátogatni oda.

Ágoston Sára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése